En livsstil med eksklusive faciliteter

Med det symbolske månedlige member fee er man som beboer i LIVING BY ALFA del af det unikke boligmiljø, hvor The Clubhouse er det centrale hjerte. Her vil Community Teamet assistere og være behjælpelige, når der er brug for det.

En verden af farver og æstetik
The Clubhouse fungerer som beboernes udvidede dagligstue. Her er lobby, loungemiljø, hjemmebiograf, legerum til børnene, fælles eventrum med køkken til større arrangementer samt værelser til gæster.

Det hele er indrettet af den efterspurgte danske designer, Ulrik Wang, som har mange års erfaring med møbeldesign og indretning af restauranter, hoteller og projekter herhjemme og i udlandet.

Lobby og lounge

Det er her beboerne mødes med hinanden, vennerne og naboerne – og samtidig her man kan få hjælp og assistance af Community Teamet, som i det daglige vil understøtte fællesskabet og de forskellige servicetilbud. I Lobbyen kan man holde sig orienteret om de forskellige arrangementer, ligesom man via LIVING BY ALFAs App kan få informationer, foretage bookinger, melde sig på aktiviter med mere.

I Loungemiljøet kan man nyde en drink sammen – uanset anledning – i én af de hyggelige siddeområder, eller spise med familien og vennerne ved det store gedigne langbord. Den stilsikre indretning sørger for hjemlig og rar stemning; smukke gulve, tæpper, gardiner og lamper, forskellige stole- og sofagrupper – og ikke mindst et hyggeligt pejseområde.


I The Clubhouse føler man sig hjemme
… og det er man også! I skønne omgivelser.

Fælles eventrum med køkken

Når vinklubben, kortklubben, madklubben eller cykelklubben skal mødes, kan LIVING BYALFAs fælles eventrum benyttes og dermed danne den perfekte ramme om alle former for arrangementer og beboernes private, festlige begivenheder.

Eventrummet har plads til 40 gæster og har desuden tilhørende køkken. Det smukke trægulv og den elegante indretning gør det nemt at nyde alle slags sammenkomster. Når rummet ikke er optaget, kan det benyttes som fælles co-woking lounge.

Skal der være fest – så lad der være fest
i smukke omgivelser

Hjemmebiograf

Her kan LIVING BY ALFAs beboere ’gå en tur i biffen i hjemmesko’ og se deres egne film på det store lærred. De bløde biografsæder og rummets elegante mørke indretning, gør oplevelsen fuldt ud autentisk. Hjemmebiografen vil desuden danne ramme om eksempelvis foredrag og arrangementer – alt sammen orkestreret af Community Teamet. Det vil derudover være muligt for beboerne at leje biografen til private events.

Gæsteværelser og kontorplads

Udenbys familie og gæster kan overnatte i LIVING BY ALFAs elegante gæsteværelser i The Clubhouse – til en yderst rimelig leje og uden tidskrævende transporttid til og fra! Her er det nemt at have besøgende helt tæt på, når aftenen går på held i lejligheden og det er tid at sige godnat. De smagfuldt indrettede rum har hvert sit elegante farvetema og tilhørende badeværelser.

Vil du høre mere om LIVING BY ALFA?

Tilmeld dig nyhedsbrevet herunder

"*" indikerer påkrævede felter

Betingelser (sæt flueben)*

LokalBolig Rødovre
Jyllingevej 171
2610 Rødovre
36441555
roedovre@lokalbolig.dk

LokalBolig Projekt
Strandvejen 62F
2900 Hellerup
32 53 22 22
projektsalg@lokalbolig.dk