Lejligheder med rum til
alle livets øjeblikke

Lejligheder med rum til
alle livets øjeblikke

Livet leves, formes og nydes i LIVING BY ALFA. De mange varierede lejligheder opfylder alt det man har brug for – i et helt særligt fællesskab på tværs af generationer, og er indrettet i tidløs, nordisk stil med smukke lysindfald fra de store vinduespartier.

Lejlighederne hæver sig fra 1.-5. sal over den store, grønne gårdhave i midten, og bringer frodige noter og udsigt til grønne farver ind i boliglivet.

De 163 lejeboliger fås i mange forskellige størrelser og indretninger – og fordeler sig på to individuelle og særskilte bygninger. Den ene er målrettet børnefamilier, singler og yngre par med eller uden børn, og den anden tilbyder en mere rolig atmosfære, da den udelukkende er forbeholdt voksne uden hjemmeboende børn.

Uanset hvilken bolig man vælger, får man adgang til fællesfaciliteter og servicetilbud i høj kvalitet. I LIVING BY ALFA bor man i et moderne, inspirerende boligcommunity tilpasset ens livsstil.

101 lejligheder er målrettet familier, singler og yngre par med eller uden børn. Her går alt det praktiske i hverdagen hånd i hånd med indbydende tilbud og sjove muligheder i fritiden.

62 lejligheder henvender sig til voksne med en nyvunden frihed uden hjemmeboende børn, som ønsker at downsize eller tage hul på et nyt kapitel i livet med fokus på livskvalitet og lækre rammer.

Alle 163 lejligheder er indrettet i gedigne materialer med gode rumdelinger og indretningsmuligheder. For selv om boligerne folder sig ekstra meget ud på den anden side af hoveddøren – med de mange eksklusive faciliteter og servicerede tilbud i LIVING BY ALFA, der både forsøder og forenkler liver – så rummer hver enkelt lejlighed lige præcis alt det den skal!

Badeværelserne

Badeværelserne i LIVING BY ALFA har hvide badmøbler fra HTHs KP Mono-serie med mat hvid bordplade og integreret vask. Det store spejl i hele bordpladens længde tilfører rummet dybde, og på gulvet er der varme under de lækre fliser. Desuden er der vaske- og tørremaskine i badeværelset.

Køkkenerne

I LIVING BY ALFAs køkkener skal der kokkereres i HTHs hvide KP Mono-serie.

Overskabene har praktiske lys-spots, og alle køkkenets hårde hvidevarer medfølger naturligvis. Nogle af lejlighedernes køkkener er indrettet med praktisk og elegant køkkenø, nogle som vinkelkøkkener og andre langs den ene væg. Lysindfaldet gennem de store vinduespartier gør køkken-alrummet til boligens attraktive og centrale opholdsrum.

Living by Alfa - Stue med terrasse

Lejligheder til familier, par og singler

Living by Alfa - Terrasse

LIVING BY ALFAs 101 lejligheder fås i en række forskellige størrelser og udformninger. Nogle af lejlighederne har flere værelser til de små og de lidt større hjemmeboende børn – eller til hjemmekontoret. Andre lejligheder er mindre og henvender sig til dem, som ikke har behov for så meget plads.

Dybe altaner, tagterrasser og terrasser til stuelejlighederne i gårdhaven inviterer lyset og luften indenfor i størstedelen af boligerne, og sørger for skønne private uderum året rundt.

Lejligheder til voksne uden hjemmeboende børn

62 lejligheder er placeret i den østlige del af LIVING BY ALFA – med the Clubhouse og dets mange indbydende faciliteter i stueplan. Nogle af lejlighederne er gennemlyste, nogle har rummelige altaner og en enkelt har egen tagterrasse. De fleste har to eller tre værelser – og en enkelt har fire. Mulighederne er mange og de forskellige indretningsløsninger vil dække de flestes behov.

Vil du høre mere om LIVING BY ALFA?

Tilmeld dig nyhedsbrevet herunder

"*" indikerer påkrævede felter

Betingelser (sæt flueben)*