Living by Alfa - Fællesrum

Velkommen til
LIVING BY ALFA

Hjertet i LIVING BY ALFA er ’The Clubhouse’, der fungerer som beboernes udvidede dagligstue. Her er loungemiljø, hjemmebiograf, legerum til børnene, fælles eventrum med køkken til større arrangementer samt værelser til gæster. De unikke servicetilbud i LIVING BY ALFA kunne blandt andet byde på vinsmagning, blomster-workshop, bogklub, hundetræning og bageskole for børn!

I LIVING BY ALFA kan beboerne etablere hyggelige fritids- og hobbyklubber, arrangere sammenkomster, filmaftener og sjove events – og således tage ejerskab og aktiv del i det eksklusive og inspirerende fællesskab.

Boligerne i LIVING BY ALFA består af 101 lejligheder i forskellige størrelser og indretninger – målrettet familier, singler og yngre par med eller uden børn – samt 62 lejligheder til aktive 55plus’ere, som ønsker at nyde deres tilværelse i smukke omgivelser med fællesskab i fokus.

Den store private gårdhave hævet på terræn i midten af bebyggelsen bringer naturen helt tæt på, og på Kvarters Pladsen foran The Clubhouse kan man nyde forfriskninger og måltider fra restauranten i det gode vejr.

Desuden vil 55plus’ernes private tagterrasse med tilhørende orangeri fungere som en rolig oase for 55plus’erne – og for alle LIVING BY ALFAs beboere til særlige arrangementer på udvalgte dage.

Som den sidste del af den prisbelønnede IrmaByen, vil LIVING BY ALFA fuldende den populære bydel – omkranset af frodig natur, indkøb, sports- og fritidsaktiviteter i gåafstand, og kun 8 kilometer til Københavns Rådhus i hjertet af Hovedstaden.

Vil du høre mere om LIVING BY ALFA?

Tilmeld dig nyhedsbrevet herunder

"*" indicates required fields

Betingelser (sæt flueben)*

LokalBolig Rødovre
Jyllingevej 171
2610 Rødovre
36441555
roedovre@lokalbolig.dk

LokalBolig Projekt
Strandvejen 62F
2900 Hellerup
32 53 22 22
projektsalg@lokalbolig.dk

Propstep ApS
Vesterbrogade 26, 2.
1620 København V
33 60 55 66
support@propstep.com