Velkommen til
LIVING BY ALFA

Hjertet i LIVING BY ALFA er ’The Clubhouse’, der fungerer som beboernes udvidede dagligstue. Her er loungemiljø, hjemmebiograf, legerum til børnene, fælles eventrum med køkken til større arrangementer samt værelser til gæster. De unikke servicetilbud i LIVING BY ALFA kunne blandt andet byde på vinsmagning, blomster-workshop, bogklub, hundetræning og bageskole for børn!

I LIVING BY ALFA kan beboerne etablere hyggelige fritids- og hobbyklubber, arrangere sammenkomster, filmaftener og sjove events – og således tage ejerskab og aktiv del i det eksklusive og inspirerende fællesskab.

Boligerne i LIVING BY ALFA består af 163 lejligheder i forskellige størrelser og indretninger – med plads og rum til alle generationer hele livet igennem. Til børnefamilier, singler og yngre par med eller uden børn. Til dem, hvor børnene netop er flyttet hjemmefra. Til dem, hvor livet uden de hjemmeboende børn nu byder på andre muligheder, og hvor friheden til at leve livet på en ny måde fortjener de bedste betingelser – i lækre omgivelser.

 

Den store private gårdhave hævet på terræn i midten af bebyggelsen bringer naturen helt tæt på, og på Kvarters Pladsen foran The Clubhouse kan man nyde forfriskninger og måltider fra restauranten i det gode vejr.

Desuden vil den private tagterrasse på toppen af LIVING BY ALFAs østlige boliger fungere som en hyggelig oase for beboerne i bygningens 62 lejligheder – og for alle LIVING BY ALFAs øvrige beboere til særlige arrangementer.

Som den sidste del af den prisbelønnede IrmaByen, vil LIVING BY ALFA fuldende den populære bydel – omkranset af frodig natur, indkøb, sports- og fritidsaktiviteter i gåafstand, og kun 8 kilometer til Københavns Rådhus i hjertet af Hovedstaden.

Vil du høre mere om LIVING BY ALFA?

Tilmeld dig nyhedsbrevet herunder

"*" indikerer påkrævede felter

Betingelser (sæt flueben)*

LokalBolig Rødovre
Jyllingevej 171
2610 Rødovre
36441555
roedovre@lokalbolig.dk

LokalBolig Projekt
Strandvejen 62F
2900 Hellerup
32 53 22 22
projektsalg@lokalbolig.dk