En verden af farver og æstetik

Lobby

Her kan beboerne få hjælp og assistance af Community Teamet, som i det daglige vil understøtte fællesskabet og de forskellige aktiviteter.

Restaurant

I smukke omgivelser i LIVING BY ALFAs restaurant, Olea Kitchen and Bar, kan man nyde lækre retter med fokus på sæsonens råvarer af høj kvalitet – gerne fra lokale producenter. Det er samtidig her man bestiller måltider, snacks og drinks til fællesområderne.

Eventrum

LIVING BY ALFAs fælles eventrum med køkken har plads til 40 gæster og danner dermed den perfekte ramme om alle former for arrangementer samt beboernes private, festlige begivenheder.

Legerum

Legerummet er indrettet, så de mindre børn har et sikkert sted at lege, udforske og lære, hvis de voksne bliver for ’kedelige’. Rummet indeholder sjove aktiviteter og udfoldelser. Det indrettes i lyse og mørke toner af blå, grønne og røde nuancer.

Lounge

Det er her beboerne mødes med hinanden, vennerne og naboerne. Området fungerer som en luksuriøs forlængelse af dagligstuen oppe i lejligheden.

Hjemmebiograf

Her kan LIVING BY ALFAs beboere ’gå en tur i biffen i hjemmesko’ og se deres egne film på det store lærred. De bløde biografsæder og rummets elegante mørke indretning, gør oplevelsen fuldt ud autentisk.

Gæsteværelser

Udenbys familie og gæster kan overnatte i LIVING BY ALFAs elegante gæsteværelser i The Clubhouse, indrettet af designer Ulrik Wang – til en yderst rimelig leje. Rummene kan også lejes som kontorer.

Orangeri

Den private tagterrasse indrettes med forskellige siddemiljøer, og indenfor i det smukke orangeri kan man slænge sig i hyggelige kurvemøbler.

Vil du høre mere om LIVING BY ALFA?

Tilmeld dig nyhedsbrevet herunder

"*" indikerer påkrævede felter

Betingelser (sæt flueben)*

LokalBolig Rødovre
Jyllingevej 171
2610 Rødovre
36441555
roedovre@lokalbolig.dk

LokalBolig Projekt
Strandvejen 62F
2900 Hellerup
32 53 22 22
projektsalg@lokalbolig.dk